Livessändning

Hej! Jag heter Mikael Lembke. Jag har arbetat på både TV4 och SVT som bildproducent. 2009 startade jag eget och producerade för företag och organisationer. Erfarenheten från alla mina timmar i direktsändning använder jag idag för att hjälpa mina kunder att få ut sina budskap.

Idag är det enkelt att sända, men kanske inte lika lätt att sända med bra innehåll. Valet av teknik är också viktigt, allt för att få så bra ljud och bildkvalité som möjligt. Men samtidigt är det viktigt att bildproducera på rätt sätt. Jag har en gedigen erfarenhet av liveproduktion, 20 år närmare bestämt. Så när ni anlitar mig får ni automatiskt min erfarenhet på köpet.

Aldrig förr har det varit viktigare med rätt information. Och vill man snabbt få ut information är det live som är det bästa. Det är klart att en text också är bra men du når inte vissa grupper i samhället med en text. Det är alltid bättre att ta det muntligt så att säga.

Men media sköter väl detta tänker ni?
Ja i viss mån säger jag. Jag är ju själv en före detta media arbetare och jag ser idag hur allt förändras och krymps ner för att passa en mindre plånbok. Runt -2000 talet var media som störst ute i landet sen har det minskat allt eftersom. Vi var tex 4 sändande tv bolag ett tag bara här i Östergötland. Idag finns bara en kvar. Samtidigt som fotografer och tekniker skickas iväg för att de kostar för mycket så åker även den tekniska kunskapen ut ur huset så att säga. Ni kan inte lita på att massmedia kan/har tid att komma på er presskonferens. Vi ser nu I och med Corona utbrottet att media måste prioritera allt mer.

Säkra upp nu och boka er sändning hos mig. Du får det som tv kanalerna förut fick. Bra ljud, tydlig bild och även en korrekt bildproduktion för er Webb, Faceboksida, Instagram eller var ni vill ha det.

Välkomna att anlita Lembke film & television!