Livestreama ditt budskap

När det är viktigt att nå ut med budskapet..

livestreama ditt budskap

I åratal har it-jättarna propagerat för snabbare bredband, digital kommunikation, och bättre telefoner. Så vad behövs för att livestreama ditt budskap? Olika program som SkypeZoomGoogle, har tagit fram lösningar för att vi ska kunna kommunicera digitalt. Men det har liksom inte slagit igenom.

Pandemi

Redan på 90 talet filmade jag potentiella pandemier. Alla minns väl fågelinfluensan? Avlidna fåglar samlades in för undersökning. Kort därefter kom Svininfluensan, alla skulle vaccinera sig för att slippa undan en ev pandemi.

Covid 2020

Nu 2020 fick vi en pandemi covid 19. Länder stänger ner och kämpar förbrilt med att stoppa smittspridningen. Mitt i allt elände försöker företagen överleva. Eftersom ingen längre kan resa så söker man desperat efter lösningar på våra kommunikationsproblem. Skolan behöver ett bra sätt att föra distansundervisning, Idrottsföreningar vill kunna fortsätta bedriva verksamhet men utan publik, och kyrkor vill få ut sitt budskap till församlingsmedlemmarna.

On air

Så tack vare våra it jättars envist tjatande om bättre teknik så har vi nu en bra infrastruktur för att kommunicera digitalt. Men är vi redo att kasta oss ut i en livesändning? Få företag har använt sig av teknikens fulla potential men experimenterar nu för fullt med dess möjligheter.

livestreama ditt budskap

För vår del är detta inte något nytt. Att utföra en livesändning på nätet är bara ett annat sätt att leverera vår produkt. Vi har sänt TV sedan 90 talet och vår produkt är ett snyggt förpackat budskap, antingen om det är ett underhållningsprogram eller ett reportage i nyheterna. Så dags att börja livestreama ditt budskap!

student med sin mobil i handen
Ungdom som sitter med sin mobiltelefon
fågelinfluensa man som samlar in döda fåglar
insamling av döda fåglar i början av 2000 talet. .Oron fanns för en eventuell fågelinfluensa
Bildproduktion man som jobbar med streaming bildmixer
Tv produktion bildmixer med tillhörande förtittsskärmar