Rädda banden, För över dem till USB

Videomaskiner med videoband

JUST NU! Påsk kampanj! Läs mer längre ner!

Rädda videobanden överför dem till usb minnen

Har du band som du inte kan spela upp i din videobandspelare? Då kan vi hjälpa dig med att överföra videobanden digitalt. Rädda videobanden och överför dem till usb minnen. Våra bandspelare klarar av att spela upp vhsvhs-csvhsminidvHI8DVCAM BETACAMDiggiBeta Super8 sen för vi över filmerna till ett usb minne.

Vi omvandlar videobanden digitalt

Våra maskiner är professionella och har en inbyggd TBC, därför får våra överföringar en mycket bättre bild. Äldre band som har en svagare signal kommer att stabiliseras och justeras i både ljus och färg.
Svag eller avsaknad synkroniseringspuls på banden gör att bilden kommer att rulla eller så kommer den att färgen växlar mellan att vara svartvitt till färg. Detta är ett vanligt problem som blir när videobanden legat ett tag.blir

Bästa bild när du för över dina band hos oss

När ni överför videoband digitalt hos oss så ersätter vi synkroniseringssignalerna och då kommer bilden att stå still och färgen förblir konstant. Vi kommer även justera bildens ljus och färgnivå för att på så vis få fram den bästa bilden. Vi överför alltid alla filmer till HD, det finns inget annat alternativ för oss. Vi tar inte betalt för att rengöra banden, vi är angelägna att våra maskiner inte smutsas ner!

Förvaring av dina filmer

Det är viktigt att tänka på att videoband är magnetisk information. Om magnetbanden ligger upprullade på samma sätt (utan att spelas) under en längre tid, så finns det en risk att de att avmagnetisera sig själva, så rädda videobanden och överför dem till usb minnen nu, så har du räddat dina minnen! 

Rädda videobanden överför dem till usb minnen
Priser:


Just nu för vi över ditt första band gratis
när du beställer överföring på minst 3 band.
 

249:-/band oavsett längd på ditt band.
USB minne 149:-
Postens avgifter tillkommer.
Märk era band med telefonnummer och adress, sen skickar ni dem till:
Lembke film & television
Lillgårdsvägen 3 – 615 74 Ringarum.

För din säkerhet så rekommenderar vi att du tar ett spårbart alternativ på ditt paket